Werkwijze

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens het telefonisch kennismakingsgesprek kun je vertellen wat er speelt. Samen kijken we dan of het klikt en of mijn werkwijze bij jullie past. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

2. Intake

Wanneer je serieus nadenkt over een coachingtraject bij Kinderpraktijk Papendrecht volgt de intake.
Deze intake vindt bij jullie thuis plaats. Tijdens dit gesprek maak ik kennis met jullie kind. In een kort gesprekje vertel ik over mijn manier van coaching, laat ik foto’s van de praktijk zien en kunnen er vragen worden gesteld.  Dit gesprek is kosteloos.
​Als iedereen een goed gevoel heeft bij de ontmoeting dan wordt het coachingtraject gestart en bevestigd door middel van het invullen van het intakeformulier en het ondertekenen van de behandelovereenkomst.

3. Coachingsessies

Een coachingsessie duurt ongeveer een uur.
In dit uur maak ik gebruik van verschillende technieken en methoden waaronder Brain Blocks. Omdat elk kind anders is ga ik op zoek naar een techniek of methode die het beste bij jullie kind past.

4. Verslag

​Na elke sessie ontvang je samen met de factuur een kort verslag van wat er is behandeld tijdens de sessie. Dit verslag is bedoeld om jullie als ouders een beeld te geven waar het kind op dit moment aan werkt en om jullie bij dit proces te betrekken. Hoe meer jullie betrokken zijn en deel nemen aan het proces hoe meer er bereikt kan worden.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer